Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Noul Cod al insolventei adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatii

Noul Cod al insolventei adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatii

ROL-Solomon-99786069374917

82,45 lei

85,00 lei

Terzea Viorel

Solomon

Comanda acum cartea Noul Cod al insolventei adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatii de Terzea Viorel si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069374917
Tip carteEditie tiparita
ColectieInsolventa
An aparitie2014
Nr pagini552
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni14.5x20.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
Cartea Noul Cod al insolventei adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatii
LucrareaNoul Cod al insolventei adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatiiiti propune sa contribuie la o cunoattere aprofundata a dispozitiilor noului Cod al insolventei, prin prezentarea sistematizata a unor solutii jurisprudentiale de referinta care, deti au fost pronuntate sub incidenta Legii nr. 85/2006, iti pastreaza actualitatea ti sub incidenta noii reglementari, avand in vedere ca noua lege preia o parte substantiala din dispozitiile vechii legi.
In Noul Cod al insolventei adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatii autorul realizeaza o selectare riguroasa a practicii judiciare, acordandu-se prevalenta hotararilor judecatoretti pronuntate in perioada 2011-2014 ti care au conturat anumite directii de interpretare a normelor Legii insolventei, interpretari care iti pastreaza actualitatea ti in prezent. Totodata, sunt prezentate ti extrase din articole de specialitate prin care se realizeaza o analiza detaliata a anumitor dispozitii ale legii insolventei.
Un element aparte este dat de faptul ca in lucrare sunt selectate ti prelucrate hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene, menite sa contureze modalitatea de interpretare a dispozitiilor legale privind insolventa societatilor de asigurari ti insolventa transfrontaliera.
Toate aceste categorii de informatii sunt grupate pe fiecare articol din noul Cod al insolventei, creand o structura complexa, dar utila oricarui practician in domeniu.

Noul Cod al insolventei adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatii- a aparut la edituraSOLOMONin anul 2014.
Libraria online Piata de carte va expediaza carteaNoul Cod al insolventei adnotat cu doctrina, jurisprudenta si explicatiiin 24-48 de ore de la primirea comenzii.

De acelasi autor:

    Product successfully added to the product comparison!