Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Veverita Curajoasa si Alunul cel Vrajit - bilingva ro-en (ed. tiparita)

Letras-9786060710134

25,20 lei

28,00 lei

Delia C. Zorzoliu

Editura Letras

Cartea Veverita Curajoasa si Alunul cel Vrajit - The Brave Squirrel and The Enchanted Hazelnut Tree, editie bilingva este editata de Letras si se livreaza in max. 48 h in toata tara.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786060710134
Tip carteeditie tiparita
Nr pagini60
Dimensiune13x20
An aparitie2020
Tip copertabrosata
Transport GratuitLa comenzi de peste 150 lei.

Descriere

Veverița Curajoasă și Alunul cel Vrăjit – Delia C. Zorzoliu – Editura Letras, 2020 / The Brave Squirrel and The Enchanted Hazelnut Tree

Cartea este bilingva, in romana si engleza.

Am retrăit acum, ca adult, lumea poveștilor din trecutul copilăriei mele fericite pe care vreau să v-o împărtășesc si vouă dragi copii.

Voi începe cu „Veverița curajoasă și Alunul Vrăjit „, povestea unei veverițe care, ar face orice pentru a-și ajuta prietenii la nevoie.

Neinfricată, ea este dispusă să își dea chiar și viata pentru cei apropiati. Va reuși ea oare sa își salveze suratele?!

 

I have now relived, as an adult, the world of stories from the past of my happy childhood that I want to share with you, dear children.

I will start with “The Brave Squirrel and The Enchanted Hazelnut Tree”, the story of a squirrel who would do anything to help her friends when they need it. Fearless, she is willing to give her life to those close to her.

Will she manage to save her sisters?!

Delia C. Zorzoliu

Delia C. Zorzoliu

Delia Manuela Codin-Zorzoliu, născută pe 28 Martie 1987, în București, debutează în revista Liceului Tudor Vladimirescu din Dragănești-Olt , în anul 1998,  cu poezia “Iarnă Grea.”

Este autoarea poveștilor pentru copii „Cel de-al cincilea anotimp”, „Calatorie cu un neuro „,  „Printesa Prepelița și Bobul de Porumb Fermecat”,  „Zâna mării”, „Veverița Curajoasă și Alunul cel Vrăjit”, ”Broscuta de Cristal si Zana Nuferilor”.  Are în lucru câteva romane și în pregătire un volum de poeme.

În prezent trăiește în Southampton, Marea Britanie.

„Veverița Curajoasă și Alunul cel Vrăjit” va apărea în curând în câteva din cele mai citite limbi ale lumii și va fi distribuită internațional de Letras. Așadar, țineți aproape.

Cum a început totul

Pentru mine scrisul este o eliberare. Un repaos pentru minte. Atunci când scriu simt că timpul stă pe loc. Îmi place să mă plimb prin propriile gânduri. Când pun litere pe hârtie, asta fac. Mă rătăcesc printre cuvinte, le aleg pe cele potrivite și le transform în povești.

Îmi place cel mai mult să scriu cu sufletul pentru că atunci se nasc scrierile cele mai intense și profunde. Atunci se nasc scrierile care ating inima. Se nasc scrierile care sensibilizeaza sufletul.  Când scriu cu mintea totul pare mecanic sau mult prea gândit. Oricum, indiferent cum aș scrie, cu mintea sau cu sufletul creez o lume doar a mea în care mă simt liberă. Creez o lume în care pot să fiu cum vreau eu. Creez o lume în care pot să fiu cine vreau eu.

Îmi place să creez povești cu părinți, prințese, cu fenomene și cu lucruri magice. La polul opus se află pasiunea mea pentru dramă, mister. Tind să cred că magia nu este doar în lucruri. Magia este în fiecare dintre noi.

Îmi place să scriu noaptea pentru că atunci sentimentele sunt mai profunde și le pot transpune mai bine pe hârtie sub diferite forme.

Uneori am senzatia că scriu de când mă știu. Am început să scriu pe vremea când aveam doar 11 ani. Am scris doar pentru mine. Țin minte și acum, de parcă a fost ieri, ziua în care am compus prima mea poezie adevărată. Se intitula ,,Iarna în noapte“. Mi-a ieșit atât de bine, încât nici profesoara mea de limba română nu a crezut că este compusă de mine.  Ea mi-a spus atunci: ,,Dacă acestă poezie chiar este scrisă de tine și nu este copiată, atunci mai scrie încă una. Vreau să mă conving că așa este!” .

Și din acel moment scrisul a fost o provocare pentru mine. A fost o încercare de autodepășire pe care o exerzez zilnic de atunci. Acela a fost momentul descoperirii talentului meu.

—Delia C. Zorzoliu

Product successfully added to the product comparison!