Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Doi ingeri, un diavol si o iubire imposibila (eBook-imprumut)

LETRAS-9786068935423-1

9,99 lei

Cassie Petrovsky

Editura Letras

Descarca si citeste, in versiunea de imprumut, cartea Doi ingeri, un diavol si o iubire imposibila, publicata de Editura Letras.

More details

Vezi mai jos link-ul de descarcare

ISBN9786068935423-1
Tip carteeBook, ePub
An aparitie2019
Nr paginiaprox 260
Produs vandut deLetras

Important: Veriunea de împrumut a eBook-ului  Doi ingeri, un diavol si o iubire imposibila se descarcă la fel ca orice eBook si poate fi citit într-un interval de 6 luni de la data achiziționării, după care nu mai aveți acces la el.

Dacă doriți să vă păstrați eBook-ul, atunci achiziționați varianta disponibilă pentru vânzare.

Acesta este un eBook protejat cu DRM. Pentru a-l citi, descarcă gratuit aplicația Adobe Digital Editions.

Romanul Doi ingeri, un diavol si o iubire imposibila prezinta uimitoarea poveste de viata a unei tinere careia, pentru a-si salva familia si a o tine unita, niciun sacrificiu nu i se pare prea mare.

Prinsa intre datorie, o iubire imposibila si prea multe lovituri  primite din partea destinului, eroina creata de Cassie Petrovsky incearca sa-si croiasca propriul drum cu darzenie si tenacitate.

Scrisa sub forma unei confesiuni, fara menajamente si false pudori, cartea Doi ingeri, un diavol si o iubire imposibila se adreseaza celor care prefera lecturile realiste, inspirate din cotidian.

Romanul Doi ingeri, un diavol si o iubire imposibila (eBook) de Cassie Petrovsky  a apărut la Editura Letras în 2019.

Autoarea Cassie Petrovsky,absolventă a Academiei de Stiinte Economice, este manager cu o experienta de peste 15 ani. Cartea Doi ingeri, un diavol si o iubire imposibila este primul roman al autoarei.

Product successfully added to the product comparison!