Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Calatorii in afara corpului

FOR-9786066391931

40,00 lei

Robert A. Monroe

Editura For You

Comanda cartea Calatorii in afara corpului de Robert A. Monroe de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9786066391931
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini352
An aparitie2018
Dimensiuni14x20
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Robert A. Monroe (1915-1995) a fost un deschizator de drumuri in explorarea experientelor in afara corpului, iar CALATORII IN AFARA CORPULUI, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasica in domeniu. Monroe a inceput sa cerceteze si sa faca experimente legate de formele extinse ale constiintei umane, pe care le traia el insusi. "Calatorii in afara corpului" este o carte extraordinara, in care Monroe a inregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trairile si experimentele facute de el insusi. Aceste relatari ale experientelor sale in afara corpului -traite in stari dincolo de spatiu, timp si moarte - au adus mangaiere nenumaratilor oameni care au trait asemenea stari. Ele au atras atentia cercetatorilor stiintifici, medicilor, inginerilor si multor alti specialisti.
Monroe si un grup de cercetatori au lucrat asupra unor metode de a induce si de a controla anumite forme de constiinta, iar rezultatele au dus la dezvoltarea unei tehnologii de ghidare audio usor de folosit, cunoscuta ca sincronizare hemisferica, sau Hemi Sync. in anul 1974, grupul de cercetatori a devenit Institutul Monroe. Un an mai tarziu, Monroe a obtinut primul dintre cele trei patente pentru metoda Hemi-Sync® de a modifica starea creierului, prin sunet.
"Experientele lui Robert Monroe sunt probabil mai fascinante decat ale oricarei persoane a timpului nostru, cu exceptia lui Carlos Castaneda..." (Joseph Chilton Pearce, Magical Child)
"Relatarile lui Monroe despre calatoriile sale - CALATORII IN AFARA CORPULUI - in care gasesti la un loc spiridusi si oameni morti, sex astral, calatorii infricosatoare in alte dimensiuni tulburatoare pentru spirit, dar si indicatii practice despre cum sa iesi din corpul tau - toate relatate cu un umor plin de ironie - au devenit rapid un fenomen de senzatie, odata cu publicarea acestei carti. Indiferent de explicatiile lor "reale", calatoriile lui Monroe reprezinta o lectura splendida." (Michael Hutchinson, Megabrain)

Product successfully added to the product comparison!