Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Nosso Lar

AF-GAN-9789739941174

22,00 lei

Chico Xavier

Ganesha Publishing House

Cartea Nosso Lar de Chico Xavier cu pret redus, de la Editura Ganesha.

More details

ISBN9789739941174
Nr pagini200
Dimensiune13x20
An aparitie2011
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte

In aceasta dimensiune subtila, fiecare fiinta se confrunta cu propriile sale incercari si are de depasit anumite obstacole de natura interioara, prejudecati si conceptii eronate, pe care le-a hranit si le-a cultivat, datorita ignorantei, pe cand era incarnata in lumea fizica. Evolutia interioara este marcata de purificarea profunda a propriei fiinte, fiind singura de natura sa-i asigure sufletului o existenta fericita in lumea de dincolo, in care sa predomine intelegerea, altruismul si iubirea. In lumea spirituala, sufletul se arata asa cum este el in realitate, neputand sa se mai ascunda in spatele unor masti iluzorii.

Cititorii vor descoperi impactul profund al invataturilor spirituale asupra constiintei fiintelor din aceasta lume astrala. Ni se confirma astfel faptul ca spiritualitatea este aceeasi pretutindeni si ca adevarurile esentiale afirmate dintotdeauna de traditiile spirituale ale omenirii sunt valabile in eternitate. Conjuncturile spatio-temporale, oricat de diverse, nu sunt de natura sa stirbeasca sau sa diminueze in vreun fel valoarea perena a acestor adevaruri.

Fiorul profund de autenticitate si coerenta deplina a faptelor prezentate in paginile cartii sunt indicii in plus ca povestirea reprezinta oglindirea fidela a unor realitati – uneori cutremuratoare – din lumile subtile astrale, si nicidecum o simpla fictiune.

Product successfully added to the product comparison!