Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Marele potential uman. Pasind in propria lumina

ROL-PROXIMA-9786069285466

50,00 lei

Tom Kenyon, Wendy Kennedy

Editura Proxima Mundi

Comanda acum cartea Marele potential uman. Pasind in propria lumina cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069285466
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2014
Nr pagini296
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni16.5x24
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Consideram ca informatiile care sunt impartasite in aceasta carte reprezinta cea mai buna rezonanta vibrationala pentru stadiul in care va aflati chiar acum. Atunci cand oferim informatii, privim intotdeauna la nivelul vibrational al majoritatii celor care credem ca vor citi aceste randuri. Facem acest lucru pentru a va oferi o versiune a adevarului care va va fi de cel mai mare folos in accesarea celui mai inalt potential al vostru.

Suntem foarte entuziasmati in privinta voastra, pentru ca porniti in aceasta calatorie. Aceasta fereastra in timp este plina de potential uimitor, care este limitat doar de imaginatia voastra. Cea mai mare provocare pentru voi va fi sa va eliberati de constrangerile credintelor si judecatilor voastre din trecut si sa fiti constienti de faptul ca toate lucrurile sunt posibile. La asta se refera procesul de inaltare.

In ciuda aspectelor negative, jocurilor sau manipularii, atunci cand recunoasteti faptul ca sunteti o fiinta creatoare, puteti schimba versiunea de realitate in care va aflati. Iar atunci cand suficient de multi dintre voi decideti ca doriti o versiune diferita a realitatii, se creeaza o linie temporala cu totul noua, urmata de o schimbare a evenimentelor curente, toate conducand la o lume cu totul noua.

Asadar, a mai ramas de facut un singur lucru: visati cel mai frumos vis al vostru!

Product successfully added to the product comparison!