Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

In lumea uimitoare si plina de taine a Mediumnitatii

ROL-GAN-9786068742458

26,25 lei

Chico Xavier

Ganesha Publishing House

Comanda acum In lumea uimitoare si plina de taine a Mediumnitatii. Livrare din stoc in 24-48 h. 

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068742458
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini270
An aparitie2019
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
...atragem spirite care sunt acordate cu noi la fel de mult pe cât suntem noi acordate cu ele. Si, daca e adevarat ca fiecare din noi poate oferi doar în functie de ceea ce are, este indiscutabil faptul ca fiecare în parte primeste în conformitate cu ceea ce ofera.

întrucât mintea sta la baza tuturor manifestarilor mediumnice indiferent de felul în care sunt exprimate, este esential sa ne îmbogatim gândirea cu comori morale si culturale, deoarece sunt singurele comori care fac posibil sa fixam lumina ce coboara asupra noastra din Sferele cele mai înalte prin spiritele întelepciunii si ale iubirii care ne supravegheaza viata.
 
Cei care au comparat lumea noastra mentala cu o oglinda au dreptate. Reflectam imaginile din jurul nostru si le trimitem altora imaginile pe care le cream. Si întrucât nu putem scapa de imperativul atractiei, putem manifesta claritate si frumusete doar daca insuflam claritate si frumusete în oglinda vietii noastre launtrice.

In functie de natura lor, reflectiile noastre mentale ne favorizeaza stagnarea sau ne propulseaza într-o calatorie înainte, caci fiecare fiinta umana traieste în raiul sau iadul pe care si 1-a construit singura în ungherele cele mai adânci ale inimii si ale nuntii, independent de corpul fizic. Daca privim viata în eternitatea ei, moartea înseamna doar o tranzitie între doua tipuri ale aceleiasi experiente din „indestructibilul acum".

Putem observa ca în istoria omenirii mediumnitatea existat peste tot. Misiuni sfinte si razboaie distructive, fapte nobile si obsesii nefaste încep în reflectarile mintii individuale sau colective, combinate cu fortele sublime sau degradante ale gânduril0r care le hranesc.
 
Prin urmare, sa ne cultivam educatia de a ne desavârsi în fiecare zi. Toti suntem mediumi în sferele de activitate în care ne aflam. Forta psihica la un nivel sau altul de exprimare este specifica tuturor, dar nu exista ameliorare mediumnica farâ purificarea individului. Este neproductiv sa intensifici miscarea energiei fara a-i controla impulsurile. E periculos sa detii ceva fara sa stii cum sa îl folosesti...
Product successfully added to the product comparison!