Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Oracolul Indian

GANESHA-9786068742090

49,00 lei

N/A

Editura Ganesha

Comanda Oracolul Indian - de la Editura Ganesha. Livrare nationala.

More details

ISBN9786068742090
Tip carte32 lamele + brosura explicativa (128 pag)
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiuni10.5x11.5cm

Oracolul Indian

Acest oracol provine din hinduism, revelandu-ne misterul si profunzimile stravechilor Veda-e ale brahmanismului indian. Doctrina brahmanica promoveaza credinta in nemurirea sufletului, precum si in revenirea sa constanta, in incarnari succesive, pe Pamant, pentru desavarsirea sa, in conformitate cu karma acumulata in existentele ciclice si in virtutea unei Justitii Dumnezeiesti Infailibile. Acest oracol ne invita sa ascultam vocea Inimii Spirituale - manifestare a scanteii divine (Atman) din Dumnezeu Tatal, care se afla in fiecare fiinta umana.

Consulta Oracolul Indian ca sa afli ce iti rezerva destinul! Numerologia se aplica si la interpretarea lamelelor oracolului. In afara de indicatiile specifice referitoare strict la o anumita lamela, este bine sa tinem cont si de informatia pe care ne-o transmite numarul caracteristic al lamelei respective.

Exista o anumita asociere bine intentionata intre lamelele Oracolului Indian si numerologie (vezi semnificatia numerelor atasata descrierii fiecarei lamele in parte).
Se pot folosi informatiile din numerologie in asociere cu semnificatia lamelelor Oracolului Indian pentru a afla interpretari ale datei de nastere sau semnificatia unei anumite zile

In timpul consultarii Oracolului Indian suntem de fapt ghidati de intuitia superioara si inspiratia divina care salasluieste in fiecare dintre noi!

Dimensiuni cutie: 10.5 x 11.5 cm
Contine un set cu 32 de lamele si o brosura explicativa cu 128 de pagini
Lamele in editie bilingva: romana/engleza

Product successfully added to the product comparison!