Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Nou

Fii propriul tau astrolog mereu inspirat!

Fii propriul tau astrolog mereu inspirat!

GANESHA-9786068742021

36,00 lei

Astronin Astrofilus

Editura Ganesha

Comanda cartea Fii propriul tau astrolog mereu inspirat! - de Astronin Astrofilus - de la Editura Ganesha. Livrare nationala.

More details

ISBN9786068742021
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini352
Dimensiuni13x20cm
Tip copertaBrosata

Fii propriul tau astrolog mereu inspirat! - de Astronin Astrofilus

Inca de la inceputurile umanitatii, oamenii au fost fascinati de stele. Ei au cautat dintotdeauna sa descopere pe cer semne ale destinului. Primii astrologi erau invaluiti intr-o aura de mister, astrologia era rezervata unei anumite elite, catorva rare fiinte initiate, exceland mai mult sau mai putin in caracterul divinator. Astrologul de astazi nu este un ghicitor. Rolul sau este mai putin de a face previziuni, si mai mult de a se cunoaste pe sine (respectiv de a-i ajuta pe ceilalti sa se cunoasca), pentru ca fiecare sa actioneze cum se cuvine, in functie de conjuncturile astrologice revelate si de aspiratiile sale in ceea ce priveste dezvoltarea personala. Gratie numeroaselor posibilitati din zilele noastre de a aprofunda domeniul astrologiei, fiecare fiinta umana poate deveni propriul sau astrolog, interpretul perfect al propriei sale vieti, fiecare isi poate lua destinul in maini.


Inainte de toate, merita din plin sa facem o incursiune in vastitatea incomensurabila si deocamdata, de nepatruns a universului creat. Este necesara aceasta viziune cat mai cuprinzatoare, pentru a intelege sorgintea providentiala a tuturor conjuncturilor astrale care ne influenteaza vietile. Scripturile sfinte spun ca "niciun fir de par nu ni se clinteste fara voia lui Dumnezeu". Asadar, si aceste conjuncturi ale hartii astrologice ale fiecarui individ (conjuncturi care ne influenteaza in mod inexorabil destinele si pe care cei ce studiaza stiinta milenara a astrologiei le interpreteaza in moduri mai mult sau mai putin inspirate) sunt dictate de Cel care a creat intregul Univers, si care nu a fost creat de nimeni. De aceea se cuvine sa ne apropiem de acest domeniu plin de taine dumnezeiesti cu umilinta si reverenta, caci el i se va dezvalui pe deplin doar aspirantului sincer si perseverent.

Product successfully added to the product comparison!