Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Terapia cu cristale - Doreen Virtue, Judith Lukomski

MULT-LVG-9786068545059

30,00 lei

Doreen Virtue, Judith Lukomski

Editura Livingstone

Comanda cartea Terapia cu cristale - Doreen Virtue, Judith Lukomski de Doreen Virtue, Judith Lukomski.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

In stoc

ISBN9786068545059
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini198
An aparitie2014
Dimensiuni13x19.5x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Terapia cu cristale te ajuta sa auzi, sa simti si sa cunosti mai bine vocea Spiritului, in timpul sedintelor tale de vindecare. Cristalele functioneaza in special in zona vindecarii si a comunicarii tale cu ingerii pazitori.
Avand in vedere ca terapia prin cristale presupune un proces de vindecare ce se desfasoara la nivel intuitiv, este firesc ca abilitatile tale de medium sa creasca direct proportional cu perioada de timp dedicata lucrului cu pietrele.
Cristalele sunt instrumente puternice de vindecare, pe care le poti utiliza pentru a-ti amplifica puterea spirituala de autovindecare, putere pe care fiecare dintre noi o poseda, la modul cel mai natural cu putinta.
Cartea aceasta te va invata cum sa alegi pietrele (folosim pe rand cuvintele pietre si cristale), pentru a te ajuta sa vindeci fiecare zona a vietii tale. Cristalele iti pot imbunatati sanatatea fizica, emotionala, spirituala si financiara; pot fi un sprijin de nadejde pentru viata ta romantica, te pot ajuta pe tine si pe copiii tai sa dormiti mai bine, iti pot amplifica puterea de vindecare si te vor ajuta sa te simti fericit si impacat.
Noi ne rugam ca, prin intermediul acestei carti, sa reusesti sa descoperi energia plina de dragoste care emana din cristale. Chiar daca la prima vedere nu par decat niste obiecte neinsufletite, cristalele ascund in ele foarte multa viata. Sunt pline de energie si, in acelasi timp, functioneaza asemenea unor conductori de energie. Este unul dintre motivele pentru care cristalele sunt utilizate in structura ceasurilor, a radiourilor si a aparatelor medicale moderne.

Product successfully added to the product comparison!