Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Trezirea din somnul constiintei

MULT-LVG-9786069306215

30,83 lei

Steve Taylor

Editura Livingstone

Comanda cartea Trezirea din somnul constiintei de Steve Taylor.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

In stoc

ISBN9786069306215
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini326
An aparitie2011
Dimensiuni13x19.5x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Cat timp din starea voastra de veghe sunteti pe deplin treji? Cat de des va impleticiti de-a lungul zilei pe pilot automat, pe jumatate adormiti si fara niciun contact cu voi insiva, in loc sa va simtiti conectati si plini de viata?
Ãn aceasta carte uluitoare, Steve Taylor sugereaza ca starea noastra normala de constiinta este un soi de "somn", din care uneori ne "trezim" la o realitate mai intensa si mai completa. Trezirea din somn ne furnizeaza poate prima explicatie clara a starilor superioare de constiinta-sau "experiente de trezire".
Aceasta carte analizeaza:
- metodele prin care fiintele umane, de-a lungul istoriei, au obisnuit sa induca experiente de trezire, inclusiv meditatia, sexul, natura, sporturile, drogurile psihedelice si privarea de somn.
- cum starile superioare de constiinta erau normale si naturale la unele popoare ale lumii (si inca mai sunt, in unele cazuri).
- cum putem face ca "trezirea"sa fie din nou starea noastra normala. Explicand complet experientele de trezire, aceasta carte le face mult mai accesibile si ar putea chiar sa duca la o revolutie a dezvoltarii noastre psihologice ca fiinte umane.

Product successfully added to the product comparison!