Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant

MULT-LVG-9786069320440

55,00 lei

Dolores Cannon

Editura Livingstone

Comanda cartea Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant de Dolores Cannon.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

In stoc

ISBN9786069320440
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini515
An aparitie2012
Dimensiuni13x19.5x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Ãn 1945, cand au fost lansate bombele atomice in Cel de-al Doilea Razboi Mondial, protectorii" si observatorii" nostri din spatiu au vazut ca Pamantul era in curs de ciocnire cu dezastrul. Prima directiva a ne-interventiei i-a impiedicat sa actioneze in vreun fel, dar apoi au pus in discutie un plan stralucitor de a salva Pamantul si de a-l sprijini in procesul de inaltare. Nu puteau interveni din afara", dar poate ca puteau influenta din interior". Asa ca s-a lansat o chemare pentru voluntari care sa vina si sa ajute. Pamantul are probleme - cine se ofera voluntar?"
Sufletele native de pe Pamant erau prea prinse in roata karmei. Singura speranta era sa ceara unor suflete pure, care nu mai fusesera prinse intr-un ciclu karmic, sa vina.
Dolores, in munca ei de hipnoza, a descoperit trei valuri ale acestor voluntari. Unii provin direct de la Sursa", nu au mai trait intr-un corp fizic pana acum. Altii au trait in spatiu ca fiinte de pe alte planete sau din alte dimensiuni. Pentru ca intreaga memorie este stearsa la intrarea in dimensiunea Pamantului, ei nu isi amintesc insarcinarile lor. Astfel, aceste suflete frumoase intampina greutati in adaptarea la lumea noastra haotica. Aceste suflete joaca un rol vital pe masura ce ne ajuta pe toti sa ne inaltam spre Noul Pamant.

Product successfully added to the product comparison!