Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Dan Corneliu Braneanu - Explorari in enigmatic vol. IV

CID-9786069424780

20,00 lei

Dan Corneliu Braneanu

CID

O antologie a publicisticii lui Dan Corneliu Braneanu, insotita de materiale si comentarii inedite


Pe 4 februarie 2017, Dan Corneliu Braneanu ar fi implinit noasa varsta de 87 de ani. A trecut insa la cele vesnice pe 27 ianuarie, fiind inmormantat modest, asa cum a trait in ultima parte a vietii, la Bellu din Capitala. 
Aparitia primelor trei volume din "Explorari in enigmatic" i-au creat o mare bucurie. Din pacate nu a mai apucat sa-l vada iesit de sub tipar si pe cel de fata. Motivul, la limita extrema a ridicolului de situatie, poate nu ar trebui trecut sub tacere. Insa ce s-ar putea scrie despre un om care-i interzice unui batran aflat pe patul de moarte implinirea unei ( poate ultime) dorinte? Nimic bun nu ramane nepedepsit, nimic rau nu ramane nerecompensat. Nu ne indoim ca anul viitor Statul roman il va avansa in grad si-i va mari salarul tanarului militian care se tine de fantezii judiciare. 
*** 
Inainte de toate, Dan Corneliu Braneanu a fost un bun roman si un nationalist autentic. S-a preocupat de geografie, istorie, etnografie si folclor. Dar si de sculpturile megalitice ("chipuri de piatra"), parapsihologie, astrologie, stiinte oculte si OZeNe-uri. A studiat asiduu enigmele si misterele tarii careia i-a dedicat intreaga sa activitate: Rornania. Editorul seriei "Explorari in enigmatic" l-a cunoscut pe Dan Braneanu la virsta de 14 ani, urmandu-l de atunci in ceea poate fi numit un mentorat, o fructuoasa colaborare si o sincera prietenie. A fost o mandrie si o onoare sa-l am in preajma! - Vlad-Ionut Musceleanu 

Titlu: Explorari in enigmatic IV
Subtitlu: O antologie a publicisticii lui Dan Corneliu Braneanu, insotita de materiale si comentarii inedite
Autor: Dan Corneliu Braneanu
Editura: C.I.D.
Format: A5, 164 pag.
ISBN: 978-606-94247-8-0
Domeniu: Enigme, Paranormal, Esoterism
Pret: 20 Ron

Product successfully added to the product comparison!