Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Secretul femeilor fericite - Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti

Secretul femeilor fericite - Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti

PHI-9786068560564

29,75 lei

35,00 lei

Yvon Dallaire

Editura Philobia

Comanda cartea Secretul femeilor fericite - Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti de Yvon Dallaire de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786068560564
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini205
An aparitie2017
Dimensiuni13x20x1.3
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Vrei sa afli cum reusesc unele femei sa fie fericite in cuplu? CitesteSecretul femeilor fericite - Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti de Yvon Dellaire.

La Roma, te porti ca romanii, ne invata un vechi proverb. Asadar, daca vreti sa fiti fericita in cuplu, nu trebuie sa actionati ca un barbat, ci sa invatati cum sa-i vorbiti pe limba lui. Barbatul nu priveste viata si, prin urmare, nici cuplul la fel ca femeia. Nu incercati sa va modelati partenerul dupa bunul plac: ideal este sa-l intelegeti, sa aflati care este modul lui de a functiona si felul in care va completeaza prin faptul ca gandeste diferit. Invatati sal iubiti asa cum este el si asa cum il veti descoperi in cartea de fata, nu asa cum vi lati imaginat in adolescenta sau la inceputurile relatiei. Iar viata vi se va schimba, fiindca veti invata cum sa fiti irezistibila si de neinlocuit in ochii lui.

Lectura cartii Secretul femeilor fericite - Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubestiva va ajuta sa gasiti intimitatea, armonia, angajamentul si iubirea durabila in cuplu, inles­nind astfel realizarea proiectelor in doi.

Comanda carteaSecretul femeilor fericite - Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti de la piatadecarte.net - librarie online si depozit de carte.

Alte carti de Yvon Dellaire. Vezi si alte carti online din sectiuneaFamilie, cuplu, relatii.

Secretul femeilor fericite - Cum sa te iubeasca barbatul pe care il iubesti

Product successfully added to the product comparison!