Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Dansul Mastilor

Dansul Mastilor

SPA-9786068944456

30,60 lei

34,00 lei

George Bondor

Editura Spandugino

Comanda cartea Dansul Mastilor de George Bondor de la Editura Spandugino. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9786068944456
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune14x20
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini368
An aparitie2020
Tip copertacartonata
Transport GratuitLibraria ofera Transport gratuit cititorilor care comanda in valoare de peste 100 lei.

Dansul Mastilor - Autor George Bondor - Editura Spandugino

Putini sunt filosofii care au influentat cultura secolului XX asa cum a facut-o Friedrich Nietzsche, care sondeaza adancimi nebanuite ale umanului, suscitand interpretari, dar si neintelegeri la fel de radicale.

Concepte precum vointa de putere, evaluarea, supraomul, eterna reintoarcere si nihilismul au cunoscut reverberatii puternice nu doar in filosofie, ci si in arta, literatura, psihologie, istoriografie, ba chiar si in biologie, construind un labirint de idei in care sunt imbricate, potrivit unei arhitecturi insolite, dispozitii critice si exercitii genealogice, pentru intelegerea carora este nevoie de o ghidare abila.

Cartea lui George Bondor ofera o astfel de indrumare erudita prin labirintul filosofiei lui Nietzsche, sub forma unei exegeze extrem de riguroase: de-a lungul ei, vom putea surprinde "dansul mastilor" - in jocul caruia profunzimea se impleteste, pana la confundare, cu suprafata –, dar si patrunde dramaticul experientelor de gandire nietzscheene, in care fundamentele de pana atunci ale scenariului metafizic al lumii, precum eul, constiinta, substanta sau spiritul, sunt chestionate si reduse la statutul de simple iluzii si aparente.

Product successfully added to the product comparison!