Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Solutia Schopenhauer - Irvin D. Yalom

ROL-VEL-9789731984261

38,44 lei

Irvin Yalom

Vellant

Comanda acum cartea Solutia Schopenhauer - Irvin D. Yalom de Irvin Yalom cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789731984261
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2010
Nr pagini441
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni14.5x20.5x4
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Prezentare cartea Solutia Schopenhauer  de  Irvin D. Yalom

Prestigiosul romancier şi psihiatru Irvin Yalom oferă în romanul Solutia Schopenhauer una dintre cele mai minuţioase şi realiste descrieri ale terapiei de grup, alăturând investigaţiei pshihologice o savuroasă biografie a filosofului german Arthur Schopenhauer.

O explorare a psihologiei, filosofiei şi umanităţii, cartea Soluţia Schopenhauer spune povestea lui Julius Hertzfeld, un apreciat psihoterapeut care descoperă, la vârsta de 60 de ani, că este pe moarte. Conform prognosticului doctorului său, mai are un an de trăit, an în care Julius, de fapt, învață să moară. Forţat să îşi reexamineze viaţa şi munca, acesta se reîntâlneşte cu un fost pacient pe care nu reuşise să-l vindece, dar care, în mod miraculos, susţine că viaţa i s-a transformat după ce a citit filosofia pesimistă a lui Schopenhauer. De aici porneşte povestea celor doi, o poveste despre existenţă şi dialog, despre misterul şi forţa relaţiilor interumane, în care rolurile de doctor şi pacient sunt inversate şi reinventate.

Irvin D. Yalom este autorul prestigioaselor lucrări de psihoterapie Tratat de psihoterapie de grup – vândută în peste 700.000 de exemplare –, Existential Psychotherapy şi Inpatient Group Psychotherapy, al cărţilor aflate la graniţa dintre ficţiune şi documentar: Călăul dragostei şi alte poveşti de psihoterapie şi Mama şi sensul vieţii, precum şi al romanelor Plânsul lui Nietzsche şi Minciuni pe canapea. Irvin Yalom este profesor emerit de phihiatrie al Universităţii Stanford.

Cartea Solutia Schopenhauer de  Irvin D. Yalom a apărut la Editura Vellant in anul 2010.
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Solutia Schopenhauer in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!