Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Nou

Mintea carcinogena

Mintea carcinogena

FOR- 9786066393713

62,00 lei

Cartea Mintea carcinogena- autor Vladislav Matrenitsky- editura For You.

More details

ISBNFOR- 9786066393713
An aparitie2021
Nr pagini592
Dimensiune20x13
Tip copertabrosata
Produs vandut de Piata de cartepiatadecarte.net
De sute de ani, oamenii de stiinta atrag atentia asupra rolului psihicului in aparitia cancerului. Cartea Mintea carcinogena prezinta peste 2 000 de studii ce dovedesc ca mintea constituie principala sursa a cancerului.
 
Radacina nevazuta a tumorilor se afla in incapacitatea de a face fata problemelor vietii, traumelor psihologice si conflictelor intrapersonale, izvorate din nevoi neimplinite. Ele duc la stres psihofiziologic cronic, care suprima sistemul imunitar si alte sisteme ce ofera protectie anti-cancer. Rezultatul consta intr-o criza existentiala, cu pierderea vointei de a trai si initierea unui program de autodistrugere inconstienta.
 
Cartea Mintea carcinogena li se adreseaza atat medicilor si psihologilor, cat si pacientilor si publicului larg, oferind o harta complexa pentru intelegerea cauzelor personale ce contribuie la aparitia si dezvoltarea bolilor, in scopul gasirii unor modalitati noi de vindecare. O alternativa la abordarea biomedicala standard in prevenirea cancerului, cartea arata cum stilul de viata si noua mentalitate "anti-cancer" ne vor ajuta sa devenim sanatosi si sa ramanem astfel.
Product successfully added to the product comparison!