Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Bazele desenului

CAS-9786067870404

39,90 lei

Drabant Andras

Editura CASA

ISBN9786067870404
Tip carteEditie tiparita
ColectieMicul atelier
An aparitie2018
Nr pagini56
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni20.5x28
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei si beneficiezi de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie de carte

Desenul sta la baza tuturor genurilor artelor plastice si urmareste intregul proces al cunoasterii, de la imagine pana la lucrarea finita. In aceasta idee, scopul acestei carti este sa ne alunge teama fata de coala alba, sa ne incurajeze sa dam forma propriilor idei prin desen.

Astfel, cititorul este informat, pas cu pas, care sunt materialele si instrumentele de care are nevoie pentru realizarea unui desen, cum se pregateste un model, in ce consta compozitia, cum se obtin corpurile de rotatie, in ce mod se reprezinta umbrele intr-un desen, ce inseamna o natura statica si cum poate fi aceasta redata.

Dupa ce instruirea a fost insusita si desenul a fost realizat, artistului in devenire i se dezvaluie cum se confectioneaza un paspartu, care sa-l ajute sa-si pastreze lucrarile intacte peste ani, precum si care sunt reperele in analizarea plastica a unui tablou.

La final este anexat un mic dictionar de termeni de specialitate, menit sa-l ajute pe cititor in intelegerea notiunilor prezentate in carte.

Product successfully added to the product comparison!