Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Insirarea margelelor pentru copii si incepatori

CAS-9786067870329

13,90 lei

Nagy Gyongyi

Editura CASA

ISBN9786067870329
ColectieIdei creative
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini36
An aparitie2017
Dimensiuni16.5x23.5
Tip copertacapsata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 100 lei si beneficiezi de transport gratuit prin plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie de carte

Insirarea margelelor continua sa fie o tehnica de creatie foarte indragita, iar bijuteriile confectionate din margele sunt si vor fi mereu la moda. Intotdeauna apar idei sau materiale noi precum si copii sau adulti interesati in deprinderea acestei tehnici. Margelele sunt foarte variate, cu forme diverse, confectionate din materiale care mai de care mai surprinzatoare; ele stralucesc, sunt colorate, pur si simplu nu te poti plictisi de ele.

Aceasta carte a fost publicata din considerente pedagogice si se adreseaza in primul rand copiilor. Am speranta ca si parintii sau pedagogii vor gasi suficiente idei care sa ii inspire. Confectionarea bijuteriilor simple reprezinta pentru copii atat joaca cat si lucru, beneficiile fiind multiple. Sentimentul de reusita dat de obiectul confectionat dezvolta creativitatea, respectarea regulilor si stima de sine. Folosirea propriei imaginatii, rezolvarea sarcinilor, gandirea orientata spre solutii contribuie si la dezvoltarea capacitatilor intelectuale. Vizualizarea in 3D, distingerea culorilor, simtul estetic si miscarea motrica fina, memoria vizuala, toate acestea se dezvolta practicand aceasta tehnica. Pe langa dezvoltarea competentelor cheie, indiferent de capacitati, se ofera posibilitatea exprimarii de sine.

Bijuteriile simple prezentate in aceasta carte se confectioneaza relativ repede. Cu putin ajutor, chiar si copiii de gradinita se vor descurca. Daca totusi se vor gasi si copii mai putin curajosi, variantele multiple ale modelelor vor ajuta la incitarea fanteziei. Schimband materialele de baza sau culorile, oricine poate sa creeze un model unicat.

Product successfully added to the product comparison!