Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Harta de Drumetie - Muntii Cernei - Mehedinti. Romana/Engleza

Harta de Drumetie - Muntii Cernei - Mehedinti. Romana/Engleza

SCH-9786069423660

15,30 lei

18,00 lei

F/A

Schubert & Franzke

Comanda Harta de Drumetie - Muntii Cernei - Mehedinti. Romana/Engleza

More details

In stoc

ISBN9786069423660
Tip carteEditie tiparita
ColectieMuntii Nostri
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiuni10x20

Harta Muntilor Cernei – Mehedinti poarta indicativul MN14, ceea ce-nseamna ca este al paisprezecelea numar din colectia „Muntii Nostri”.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor.

Zona Baile Herculane apare la o scara mai detaliata: 1 : 25 000.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise in detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util in masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot in evidenta relieful, usurand orientarea.

Toate traseele (track-urile) si unele puncte de interes (waypoint-uri) vor fi descarcabile de pe website-ul nostru, iar aplicatiile iPhone si Android vor risipi aura nostalgica a hartii, conferind produsului complexitatea tehnica obligatorie secolului in care traim.

Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile insorite ale Muntilor Cernei – Mehedinti, scrutand in zare culmile vecine, cele care vor da in curand numele urmatoarelor harti din colectia „Muntii Nostri”.

Product successfully added to the product comparison!