Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Sapiens - Scurta istorie a omenirii (ed. tiparita)

MULT-POL-9789734648887

64,95 lei

Harari, Yuval Noah

Editura Polirom

Comanda acum cartea Sapiens - Scurta istorie a omenirii (ed. tiparita) de Harari, Yuval Noah si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.

f40cf95098640e299b214a048f2cd767.jpg

More details

ISBN9789734648887
ColectieHistoria
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini384
An aparitie2017
Dimensiuni16x23x2.7
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei si obtine Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Traducere de Adrian Serban

Bestseller New York Times

Publicata initial in Israel in 2011, Sapiens a devenit rapid bestseller international, fiind tradusa in peste patruzeci de limbi.

Acum 100.000 de ani, pe pamint existau cel putin sase specii de oameni. Astazi exista una singura: noi, Homo sapiens. Ce s-a intimplat cu celelalte? Si cum am ajuns sa fim stapinii planetei? De la inceputurile speciei noastre si rolul pe care l-a jucat in ecosistemul global pina in modernitate, Sapiens imbina istoria si stiinta pentru a pune in discutie tot ce stim despre noi insine, ne arata cum ne-am unit ca sa construim orase, regate si imperii, cum am ajuns sa credem in zei, in legi si in carti, dar si cum am devenit sclavii birocratiei, ai consumerismului si ai cautarii fericirii. De asemenea, ne indeamna sa privim in viitor, caci de citeva decenii am inceput sa incalcam legile selectiei naturale care au guvernat viata in ultimii patru miliarde de ani. Dobindim capacitatea de a modela nu doar lumea din jurul nostru, ci si pe noi insine. Incotro ne duce aceasta si ce vrem sa devenim?

Interesanta si provocatoare... Ne ajuta sa intelegem de cit de putin timp sintem pe acest pamint, de cit de putin timp exista lucruri ca agricultura sau stiinta si de ce este bine sa nu le luam ca pe ceva de la sine inteles. (Barack Obama)

Sapiens abordeaza cele mai mari probleme ale istoriei si ale lumii moderne, fiind scrisa intr-o limba plina de viata. (Jared Diamond)

O istorie a civilizatiei captivanta, provocatoare... combinata cu o gindire nonconformista si fapte uimitoare. Aceasta carte fascinanta si distrugatoare de mituri nu poate fi rezumata... pur si simplu trebuie s-o citesti. (Financial Times)

In aceasta analiza exhaustiva a istoriei oamenilor, Harari le ofera cititorilor ocazia sa reconsidere totul: de la supravietuirea lui Homo sapiens pina la fascinanta chestiune a modului in care societatea se organizeaza prin fictiuni. (Booklist)

Sapiens ii poarta pe cititori intr-un tur rapid al istoriei speciei noastre... o lectura importanta pentru un sapiens cu preocupari serioase, care reflecteaza asupra lui insusi. (The Washington Post)

Product successfully added to the product comparison!