Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Sa ne hranim in lumina: Sa facem trecerea la regimul vegan pe calea noastra spirituala

PDC-DIV-9786068420516

15,00 lei

Doreen Virtue, Becky Black

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Sa ne hranim in lumina: Sa facem trecerea la regimul vegan pe calea noastra spirituala de Doreen Virtue, Becky Black de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

In stoc

ISBN9786068420516
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini111
An aparitie2014
Dimensiuni13x20x1.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Este oare regimul vegan calea cea mai potrivita pentru dumneavoastra? Aceasta carte va ofera toate informatiile necesare pentru a lua chiar dumneavoastra aceasta decizie foarte personala.Doreen Virtue si Becky Blackdemonstreaza ca nu doar continutul in grasimi sau carbohidrati conteaza in alegerea regimului alimentar, ci mai ales calitatea ...vibratiei spirituale" a hranei este cea care va poate face sa aratati si va simtiti altfel.

Din acest fascinant ghid, veti invata cum poateregimul vegansa va ajute in cresterea niveluluienergiei, in dezvoltarea puterilor psihice si indezvoltarea spirituala. De asemenea, veti citi in paginile cartii sugestii practice si nutritionale despre: cum sa va asigurati cantitati optime de proteine si de calciu cum sa va sporiti vibratiile si inzestrarile spirituale cum sa reduceti ori sa eliminati pofta pentru carne sau pentru produsele lactate cum sa adoptati un stil de viata lipsit de cruzime cum sa gatiti mese vegane pentru dumneavoastra si pentru familie cum sa faceti fata membrilor de familie si prietenilor carnivori sceptici cum sa mancati mese vegane atat la restaurant, cat si in calatori

Product successfully added to the product comparison!