Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Puterea este in interiorul tau

PDC-DIV-9786068080000

38,99 lei

Louise L. Hay

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Puterea este in interiorul tau de Louise L. Hay de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068080000
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini302
Dimensiune13 x 20
An aparitie2009
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

,,Louise Hay se adreseaza prin aceasta carte sufletului tau, locul in care se produce orice proces de vindecare. Iubesc aceasta carte... si o iubesc pe Louise Hay".

Dr. Wayne W. Dyer, autor al cartii bestseller Puterea intentiei.

PUTEREA ESTE IN INTERIORUL TAU

Aceasta carte include foarte multe informatii. De aceea, nu trebuie sa crezi ca le vei putea integra pe toate de la bun inceput. Anumite idei ti se vor parea mult mai usor de inteles decat altele. Lucreaza mai intai cu acestea. Daca nu esti de acord cu o anumita afirmatie intalnita in carte, ignor-o. Daca vei gasi o singura idee in aceasta carte pe care o vei putea folosi pentru a-ti imbunatati viata, voi considera ca mi-am indeplinit misiunea.

Consider extrem de important mesajul ca Puterea pe care o cautam cu totii ,,undeva in exterior" se afla de fapt in interiorul nostru si ne sta in permanenta la dispozitie pentru a fi folosita in diferite maniere pozitive. Speranta mea este ca aceasta carte, care a fost scrisa ca o continuare la cartea Poti sa-ti vindeci viata, iti va releva cat de puternic esti tu in realitate.

Louise L. Hay

Product successfully added to the product comparison!