Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Ce vrea clientul ca tu sa stii (ed. tiparita)

Ce vrea clientul ca tu sa stii (ed. tiparita)

BUS-9789738495692

26,40 lei

33,00 lei

Ram Charan

Editura BusinessTech

ISBN9789738495692
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria piatadecarte.net
Nr pagini224
An aparitie2012
Dimensiuni13x20x1.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Clientii tai vor ca tu sa stii cum functioneaza afacerea lor, astfel incat tu, in calitate de furnizor, sa-i poti ajuta sa le mearga mai bine. Iata secretul: nu vei fi capabil sa faci asta pe baza abordarii traditionale a vanzarii. Adevarul este ca functia vanzarii, care a fost mult timp neglijata, nu se sincronizeaza cu actualele oportunitati. Desi echipele de management incearca s-o reimprospateze prin noi sisteme de stimulente si cu oameni noi, sunt necesare schimbari mai radicale.

Aceasta carte defineste o noua abordare a vanzarii - pe care Charan o numeste vanzarea creatoare de valoare - care, desi este radical diferita, ramane practica. Vanzarea creatoare de valoare este importanta pentru orice firma care face afaceri cu o alta si trebuie sa evite preturi bazate doar pe valoarea marfii in sine, care sunt specifice vanzarii simple, traditionale, si sa devina, in schimb, o sursa de valoare pentru clientii sai. Vanzarea creatoare de valoare, testata de o multitudine de companii din diverse sectoare de activitate, iti va permite:


* Sa capeti o intelegere mai aprofundata a problemelor clientului.

* Sa intelegi cum se iau, in realitate, deciziile in firma clientului.

* Sa ajuti pe client sa-si imbunatateasca marja de profit si sa impulsioneze cresterea veniturilor.

* Sa conectezi vanzarile cu alte functii importante, financiare si de productie.

* Sa vii cu noi oferte personalizate.

* Sa faci ca pretul sa devina un subiect mai putin important.

Vanzarea creatoare de valoare te scapa din iadul vanzarii la preturi joase, de simpla marfa. Construita pe relatii de tipul ,,win-win", care se aprofundeaza de-a lungul timpului, vanzarea creatoare de valoare te diferentiaza de concurenti, netezind calea spre obtinerea unor preturi superioare, o marja de profit mai buna, o crestere mai mare a veniturilor.

Aceasta carte te poate ajuta sa ajungi acolo unde trebuie sa fii. Ea iti furnizeaza instrumentele, ideile si metodologia de care ai nevoie pentru instruirea si sprijinirea celor din echipa de vanzari, precum si pentru aplicarea schimbarilor corporative cuprinzatoare ce vor fi necesare. Aceasta lucrare este un ghid, nu numai pentru personalul si pentru managerii de vanzari, ci si pentru multi angajati din toata firma care pot deveni participanti activi in procesul vanzarii creatoare de valoare.

Product successfully added to the product comparison!