Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Budha, Casanova si cu mine (ed. tiparita)

PHI-9786069327524

26,00 lei

David Safier

Editura Philobia

Comanda cartea Budha, Casanova si cu mine (ed. tiparita) de David Safier de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

In stoc

ISBN9786069327524
ColectieRomane
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini272
An aparitie2012
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte Buddha, Casanova si cu mine de David Safier

Dragostea nu are limite si nu moare niciodata desi, uneori, trebuie sa mori cate putin (de mai multe ori) pentru a trai pe deplin - aflam in cartea Buddha, Casanova si cu mine.

Ce-ar fi mai putin probabil decat o eroina lovita in cap de un meteorit, chiar in seara decernarii unor importante premii de televiziune?! Animatoare de talk-show, Kim Lange este in culmea gloriei - si uite ca este omorata de un meteorit. Pe lumea cealalta, afla ca a acumulat karma negativa fiindca a fost... rea in timpul vietii.

Nu numai ca si-a neglijat fetita si si-a inselat sotul, dar a reusit sa le faca viata amara tuturor celor din jur. Drept pedeapsa, Kim se reincarneaza in furnica. Si asta inca nu-i nimic: cu minusculii ei ochi de insecta vede ca o alta femeie o inlocuieste in propria ei familie! Kim va trebuie sa urce cat mai repede pe scara reincarnarilor.

Dar e cale lunga, de la furnica la biped: porcusor de India, pisica, caine, vaca... femeie cat o vaca... Pagina si hohotul de ras, o imaginatie fara limite si lectii de viata ascunse printre randuri... Cine ar fi crezut ca, dintr-o poveste despre karma si reincarnare, ar fi putut rezulta o carte atat de delicioasa?

In cartea Buddha, Casanova si cu mine, David Safier a reusit sa abordeze subiecte delicate precum reincarnarea, moartea si infidelitatea cu un umor care ne cucereste... Ca sa nu mai vorbim de Casanova, si el reincarnat tot in furnica pe motive de proaste maniere pe cand fusese om!

Carte pret redus: Buddha, Casanova si cu mine de David Safier - a apărut la Editura Philobia in anul 2012. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Buddha, Casanova si cu mine  in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!