Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Asa... Si?!

BUS-9789738495722

33,00 lei

Mark Magnacca

Editura BusinessTech

ISBN9789738495722
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria piatadecarte.net
Nr pagini176
An aparitie2012
Dimensiuni13x20x1.1
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Adesea ai nevoie sa convingi de valoarea unui concept ori a unui bun material, indiferent ca esti angajat sau angajator, parinte sau discipol, lider sau manager. Si degeaba crezi tu cu toata fiinta in acea valoare ca poti sa vorbesti mult si bine iar cel din fata ta doar sa ridice din umeri, spunandu-si: Asa...Si?!

Intrebarea pe care si-o pune oricine este: Ce am eu de castigat din asta? Si pana cand mesajul tau nu va transmite clar care este beneficiul pe care-l poate obtine cel cu care vorbesti, nu vei avea niciun rezultat.

Mark Magnacca, renumit consultant in vanzari, iti arata in aceasta carte cum sa spui ceva care sa conteze cu adevarat pentru cei cu care vorbesti. Iti arata, cu alte cuvinte, cum sa raspunzi de fiecare data in mod stralucit la intrebarea ce castiga audienta.

Autorul te invata cum sa evidentiezi:

- Beneficiile planului pe care-l propui.

- Beneficiile ideii pe care o sustii si, in general.

- Beneficiile produsului sau serviciului pe care-l vinzi.

- Beneficiile tuturor lucrurilor despre care vrei sa vorbesti si vrei sa convingi.

Aceasta carte care va transforma rapid modul in care comunici, contine tehnici, exemple si exercitii practice, concise cu eficienta verificata. Rezultate financiare a mii de vanzatori de succes ii dovedesc valoarea.

Direct de la Mark Magnacca, unul dintre cei mai cautati consultatnti din lume in domeniul vanzarilor. O care convingatoare si utila in fiecare zi pentru a obtine ceea ce vrei in afaceri si in viata privata!

Product successfully added to the product comparison!