Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Miracolele arhanghelului Gabriel (ed. tiparita)

PDC-DIV-9786068420189

29,00 lei

Doreen Virtue

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Miracolele arhanghelului Gabriel (ed. tiparita) de Doreen Virtue de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

a99e84b879fd2fc54098947fe1328380.jpg

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068420189
Tip carteEditie tiparita
ColectieLumea ingerilor
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini174
An aparitie2013
Dimensiuni13x21x1
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

In aceasta carte fara intentii religioase il vom studia pe Gabriel, ingerul-mesager. Acesta continua sa fie si astazi mesagerul care le ajuta pe mame, dar si pe scriitorii si pe artistii de pretutindeni, asa cum vei constata citind exemplele din paginile care urmeaza...

Nu va temeti, caci iata, va aduc o veste buna, care va fi o mare bucurie pentru tot poporul¦.

Aceste cuvinte poetice rostite de Arhanghelul Gabriel atunci cand i-a dat Mariei Vestea cea Buna, spunandu-i ca va deveni mama (Luca 2:10), ma emotioneaza si astazi in aceeasi masura ca atunci cand le-am citit prima data, si starnesc aceeasi reactie in foarte multi oameni. Prin aceasta fraza, Gabriel vesteste viitoarea nastere a unui facator autentic de miracole. Ce minune sa le transmiti oamenilor de pe Pamant un astfel de mesaj!

Arhanghelul Gabriel este faimosul inger-mesager care apare in povestea de Craciun in Evanghelia lui Luca. In aceasta carte impresionanta, Doreen Virtue ne prezinta informatii noi legate de istoria si caracteristicile lui Gabriel, precum si numeroase ilustratii istorice si extrem de frumoase ale arhanghelului, ajutandu-ne astfel sa aflam mai multe si sa ne conectam cu acest inger faimos, care transcende religia.

Gabriel continua sa actioneze in mijlocul nostru calauzindu-i pe toti mesagerii de pe pamant inclusiv pe profesori, scriitori, muzicieni si artisti si ajutandu-i pe parinti sa conceapa, sa adopte si sa isi creasca copiii. Daca vei citi aceasta carte, vei afla povestile adevarate ale unor oameni care au fost ajutati in mod miraculos de Gabriel si vei afla cum poti primi tu insuti asistenta de la el in activitatea ta de mesager, din domeniul comunicatiilor sau de parinte.

Arhanghelul Gabriel le ofera un sprijin patriarhal si matriarhal perfect echilibrat celor pe care ii ajuta. El este in egala masura afectuos, bun, plin de compasiune si de blandete (atribute mai degraba feminine) si puternic, gata oricand sa te ajute si sa te motiveze (atribute mai degraba masculine).

Product successfully added to the product comparison!