Piata de carte

Antibiotice din plante (ed. tiparita)

PDC-LIT-9786063300912

59,90 lei

Stephen Harrod Buhner

Editura Litera

ISBN9786063300912
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2015
Nr pagini544
Dimensiuni15x23x2.5
Tip copertabrosata

Infectiile bacteriene sunt din ce in ce mai intalnite, iar antibioticele de sintezæ din ce in ce mai neputincioase in fata acestora. Bacteriile patogene sunt niste supravietuitori tenace, reusind sa pacaleasca medicina moderna si devenind superbacterii virulente, rezistente la antibiotice si tot mai periculoase.
Stephen Harrod Buhner ofera dovezi convingatoare ca medicamentele din plante, cu amestecul lor complex de numerosi compusi antibiotici, sistemici si sinergici, ar trebui sa reprezinte prima noastra linie de aparare impotriva infectiilor rezistente la antibiotice. Referintele sale indispensabile explica motivele rezistentei la antibiotice, exploreaza valoarea tratamentelor cu plante si ofera descrieri detaliate ale celor mai potrivite plante, dandu-va incredere ca veti identifica si cele mai bune formule din plante si ca va veti putea prepara singuri medicamentele.
Pregatindu-ne pentru sfarsitul erei antibioticelor, aceasta carte de referinta este o prezenta obligatorie in biblioteca fiecarei familii.

Product successfully added to the product comparison!