Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Atac in biblioteca (ed. tiparita)

Atac in biblioteca (ed. tiparita)

CSP-9786069367735

15,20 lei

19,00 lei

George Arion

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Atac in biblioteca (ed. tiparita) scrisa de George Arion din categoria Home de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

In stoc

ISBN9786069367735
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini192
An aparitie2014
Dimensiuni14x20.5x1.5
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte
Povestea lui Andrei Mladin incepe in anul 1983, cand a aparut Atac in biblioteca. Atunci cititorii au facut cunostinta cu un tanar jurnalist roman glumet, dar si grav, in aparenta superficial, dar toba de carte si dedicat profesiei sale.
Dupa ce ii ia un interviu unei violoniste celebre, Mihaela Comnoiu, el se trezeste implicat intr-o situatie-limita, descoperind un cadavru in biblioteca sa.
La inceput, de frica, Mladin eludeaza militia si se decide sa faca propriile investigatii, devenind un detectiv fara voie. Treptat-treptat descopera ca in jurul lui s-a tesut o conspiratie care ii doreste pieirea.
Totul se petrece intr-un Bucuresti unde strazile sunt luminate anemic, apa calda nu curge la robinete, telefoanele sunt ascultate, cetatenii sunt supravegheati zi si noapte. Un oras in care domneste frica. Si astazi unii se intreaba cum de a trecut de cenzura un roman in care deseori se rade de cutumele unei epoci pe care propaganda o considera de “aur”.
Romanul a aparut in limba engleza in 2011, iar in 2015 va aparea in versiunea franceza.

In libraria Piata de carte, de George Arion mai puteti gasi: Insula cartilor, Detectiv fara voie, Nesfarsita zi de ieri, Spioni in arsita.

Product successfully added to the product comparison!