Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Nesfarsita zi de ieri (ed. tiparita)

Nesfarsita zi de ieri (ed. tiparita)

CSP-9786069367742

15,20 lei

19,00 lei

George Arion

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Nesfarsita zi de ieri (ed. tiparita) scrisa de George Arion din categoria Home de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

In stoc

ISBN9786069367742
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini200
An aparitie2014
Dimensiuni14x20.5x1.5
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte
In 1992 Regele Mihai intreprinde o vizita in tara sa natala cu ocazia sarbatorilor de Paste, insa, ceea ce urma sa se constituie intr-un moment emotionant, e pe cale de a se transforma intr-o tragedie. Un ucigas il pandeste din umbra pe monarh, iar asasinatul, comandat de catre guvernantii de la Moscova, face parte dintr-un complot teribil, care ameninta ca Romania sa dispara de pe harta lumii si sa fie inglobata din nou in imperiul de la Rasarit. Serviciile secrete- SRI, CIA, KGB, Mossad- se confrunta intr-o lupta pe viata si pe moarte, iar politicienii sunt implicati in aceasta criza de proportii.
Prins in valtoarea acestor acestor jocuri de putere, un jurnalist incearca sa descopere adevarul. Dar amintirea intamplarilor teribile pe care le traise intr-o societate guvernata de frica, il aduce intr-o situatie limita…
Nesfarsita zi de ieri a aparut in limba franceza sub titlul de Cible royale in 2014.

Nesfarsita zi de ieri - roman politist – de George Arion – pe libraria online Piatadecarte.net de la editura Crime Scene Press

In libraria Piata de carte, de acelasi autor mai puteti gasi romanele Atac in biblioteca, Detectiv fara voie, Spioni in arsita, Insula cartilor.

Product successfully added to the product comparison!