Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Harta de Drumetie - Muntii Retezat, Romana/Engleza

Harta de Drumetie - Muntii Retezat, Romana/Engleza

SCH-9786068377506

15,30 lei

18,00 lei

F/A

Schubert & Franzke

Comanda Harta de Drumetie - Muntii Retezat, Romana/Engleza

More details

In stoc

ISBN9786068377506
Tip carteEditie tiparita
ColectieMuntii Nostri
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiuni10x20

Harta Muntilor Retezat poarta indicativul MN06, ceea ce-nseamna ca este al saselea numar din colectia „Muntii Nostri”.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor.

Zona centrala apare la o scara mai detaliata: 1 : 35 000.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise in detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util in masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot in evidenta relieful, usurand orientarea.

Toate traseele (track-urile) si unele puncte de interes (waypoint-uri) vor fi descarcabile de pe website-ul nostru, iar aplicatiile iPhone si Android vor risipi aura nostalgica a hartii, conferind produsului complexitatea tehnica obligatorie secolului in care traim.
Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile insorite ale Muntilor Retezat, scrutand in zare culmile vecine, cele care vor da in curand numele urmatoarelor harti din colectia „Muntii Nostri”.

Product successfully added to the product comparison!