Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes (second hand)

BBDS-9789731740058

9,00 lei

Denny Hatch, Don Jackson

Editura Brandbuilders

ISBN9789731740058
Tip carteSecond Hand
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini496
An aparitie2007
Dimensiuni13x20x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 100 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Orice disciplina de la neurochirurgie pana la fabricarea de automobile sau marketing se bazeaza pe munca celor de dinainte.
Le studiem testele, profitam de pe urma succeselor obtinute de ei si invatam din esecurile lor. Pe scurt, toate artele, stiintele si domeniile pornesc de la un set de principii si deprinderi care au fost dezvoltate in timp.

La fel stau lucrurile si cu marketingul direct. Daca ar fi sa ne luam dupa unii asa-zisi experti in marketing, care au descoperit de curand aceasta disciplina, ai crede ca marketingul direct a aparut relativ recent. Nimic mai fals. De fapt, marketingul direct are peste 400 de ani (primele cataloage au fost tiparite in Venetia, in anii 1500), devenind o marca a comertului din secolul XX, pentru ca este singura modalitate coerenta de construire a unei afaceri.

In aceste pagini, Denny Hatch si Don Jackson va bombardeaza cu sfaturile, secretele si regulile formulate de aproape doua sute de mari specialisti n domeniu.

Asadar... ce propune aceasta carte? Pur si simplu sfaturile individuale si colective ale celor mai renumiti specialisti ai acestui secol in domenii precum: creativitate, copywriting, matematica, reclame de prezentare, direct mailing, productie, management, strategie, liste de clienti, testari, oferte, marketing indirect, precum si multe, multe altele!

Product successfully added to the product comparison!