Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Germana rapida (ed. tiparita) cu CD Gratuit Curs practic Corina Dragomir

AF- SN-97896065113725

16,27 lei

Corina Dragomir

Editura Steaua Nordului

Comanda acum Germana rapida (ed. tiparita) cu CD Gratuit Curs practic Corina Dragomir de Corina Dragomir cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Home.

More details

ISBN9789606511372
ColectieLimbi Straine
Tip carteEditie tiparita + CD
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini240
An aparitie2012
Dimensiuni13x20x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in volumul de fata profesorul de care aveti nevoie, cu raspunsuri la aproape toate intrebarile pe care un invatacel le poate avea pe parcursul invatarii unei limbi straine. Lucrarea e insotita de CD, care e un suport auditiv al lectiilor si are ca obiectiv prioritar insusirea pronuntiei corecte. Este indicat, intr-o prima faza, sa se asculte lectia pe CD, apoi auditia sa fie concomitenta cu lectura si intr-o ultima faza sa se citeasca textul cu voce tare.

Editura STEAUA NORDULUI continua seria de dictionare, dictionare tehnice, ghiduri de conversatie, manuale fara profesor si carti practice pentru elevi, studenti si pentru toti cei care doresc sa invete alte limbi straine. Lucrarile noastre sunt concepute pentru a fi de un real ajutor si celor care calatoresc in strainatate si care doresc sa deprinda repede si exact gramatica si expresiile uzuale ale limbilor respective.

Editura aduce pe piata romaneasca, pentru prima data, la cele mai mici preturi, lucrarile atat de ravnite de publicul interesat. In paginile acestor volume care se vad acum lumina tiparului veti gasi ajutorul de care aveti cu adevarat nevoie.

Product successfully added to the product comparison!