Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Indicii anatomice (ed. tiparita)

Indicii anatomice (ed. tiparita)

CS-CSP-9786069367773

16,80 lei

21,00 lei

Oana Stoica - Mujea

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Indicii anatomice (ed. tiparita) scrisa de Oana Stoica - Mujea din categoria Home de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

ISBN9786069367773
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini223
An aparitie2016
Dimensiuni13.5x20x1.5
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Intr-un apartament din Satu Mare se descopera o pereche de ochi si un bilet. Batranul criminalist din oras constata repede ca irisii sunt umani si ca undeva ar putea fi o victima. Doar ca in Satu Mare nu prea se petrec crime, asa ca Mierla nu este un profesionist experimentat. Pentru a fi sigur ca lucrurile nu degenereaza, Mierla apeleaza la criminalistii din Bucuresti. Astfel, apare in scena Iolanda Stireanu, politist agorafob care nu a mai iesit din casa de aproape doi ani.

Criminalista, o fire rece si introvertita, reuseste, doar cu ajutorul calculatorului si al ziaristei Crina Dunca, sa inteleaga de unde trebuie pornita investigatia. Cu ajutorul colegilor, aduce fiecare suspect la ea in apartament, reusind, astfel, sa deznoade itele unei afaceri tenebroase.

Dar Iolanda Stireanu nu se confrunta doar cu aceasta crima. Schizofrenia mamei, sinuciderea tataului si moartea celui care ar fi trebuit sa-i fie sot, nu-i dau pace. Lala, asa cum ii spun apropiatii, este nevoita sa duca lupta pe doua planuri. Pe de o parte sa afle cine este asasinul, iar pe de alta sa lupte cu ea insasi.

Product successfully added to the product comparison!