Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Garda (ed. tiparita)

CS-CSP-9786069418505

33,00 lei

Ken Bruen

Editura Crime Scene Press

ISBN9786069418505
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini254
An aparitie2016
Dimensiuni13.5x20x1.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Dat afara de curand din Garda Siochana pe scurt Garda, forta de politie irlandeza Jack Taylor isi contempla viitorul prin halbele de bere pe care le consuma cu sarg la Grogan, unul dintre ultimele pub-uri adevarate din Galway. Nu vede prea mare lucru inaintea lui. In rarele momente de trezie, aspira sa devina cel mai bun detectiv privat irlandez, daca nu si singurul din cauza istoriei pline de tradari si spionaj a Irlandei, locuitorii acesteia nu suporta nicio meserie care se apropie, chiar si de departe, de cea de turnator. De fapt, Jack se clatina amenintator pe marginea cea mai ascutita a prapastiei vietii sale, amintirile trecutului sapandu-i rani adanci in suflet, iar perspectivele fiind aproape inexistente.

Inexistente pana cand o femeie ravisanta paseste in bar, aducand cu ea o propunere stranie. Nimeni nu-i dadea sanse prea mari lui Jack nici macar sa fie capabil sa se tina pe picioare suficient de mult timp cat sa intre in contact cu frumoasa lui clienta. Cu toate acestea, chiar si spre marea lui surpriza, ia job-ul, fara sa realizeze, insa, in ce afacere urma sa intre.

Dens, violent, alert si plin de umor, Garda este un roman exceptional, care te uimeste si te lasa fara respiratie. O poveste de neuitat, curajoasa, captivanta si plina de ritmurile stridente ale strazilor din Galway. Laudat de scriitori si critici din intreaga lume, Garda anunta sosirea unui scriitor esential pentru literatura mystery & thriller contemporana.

Product successfully added to the product comparison!