Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Mascarada (ed. tiparita)

Mascarada (ed. tiparita)

CS-CSP-9786069418529

15,20 lei

19,00 lei

Oana Stoica - Mujea

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Mascarada (ed. tiparita) scrisa de Oana Stoica - Mujea din categoria Home de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

ISBN9786069418529
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini191
An aparitie2016
Dimensiuni13.5x21.1x1
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Gina Gros este o femeie frumoasa si inteligenta. Si absolut normala, daca nu s-ar fi dus de buna voie intr-un ospiciu privat din apropierea Bucurestiului. Mai mult, declara ca a comis o crima si nu mai vrea sa traiasca in libertate. Nu poate sa spuna pe cine a ucis. Nici cand sau unde a facut-o. Ancheta politiei nu descopera nicio victima si aproape nimeni nu mai crede in vorbele femeii. Doar Mihai Iordache, incapatanatul comisar din precedentele volume ale seriei, considera ca are un caz.

Atunci intra in scena Iolanda Stireanu Lala, pentru apropiati. Si nu oricum, ci infiltrata in sanatoriu de catre Iordache, in rol de schizofrenica. Doar ca Lala are deja o reputatie in randul psihiatrilor. Face terapie, incercand sa se puna pe picioare dupa ce a fost in coma sase luni, in urma unei tentative de omor. Se duce la psihiatru pentru a-si infrange fricile si pentru a intelege ce i s-a intamplat de fapt. Cu toate astea, cand i se propune sa intre sub acoperire in ospiciu, accepta fara sa stea pe ganduri.

Este oare Lala capabila, in starea ei, sa dezlege itele unei afaceri vechi de ani de zile, in care granitele dintre realitate si delir, intre prefacatorie si adevar sunt ca nisipurile miscatoare?

Product successfully added to the product comparison!