Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-20%

Insotitorul lui Iisus (ed. tiparita)

Insotitorul lui Iisus (ed. tiparita)

CS-CSP-9786069429518

23,20 lei

29,00 lei

George Arion

Editura Crime Scene Press

Comanda cartea Insotitorul lui Iisus (ed. tiparita) scrisa de George Arion din categoria Home de la editura Crime Scene Press. Expediem national. Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei.

More details

ISBN9786069429518
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini253
An aparitie2016
Dimensiuni13.5x20.5x1.5
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati din Romania
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

O bomba explodeaza pe terasa unui restaurant din Barintown. Un nou atac terorist asupra SUA? Un atentat al unui nebun?

Politia isi incepe imediat investigatiile. Dar, nu peste multa vreme, orasul trece printr-o noua experienta traumatizanta: pe un camp de la periferie un copil descopera cadavrul unei femei. Cercetarile care se desfasoara cu febrilitate ajung la o concluzie naucitoare: peste douazeci de trupuri neinsufletite au fost ingropate acolo in cel mai mare secret.

In acelasi timp, o carte veche, gasita in biblioteca bisericii catolice, il pune pe jar pe parohul sfantului lacas. Paginile acesteia istorisesc, cu o precizie ca de document, primii ani din viata lui Iisus. Care-i misterul acestei scrieri incendiare? Evenimentele se succed cu o viteza ametitoare in urbea cu oameni care se tem sa nu-si piarda viata ori de cate ori ies din casa. Si, chiar daca la inceput nimeni nu vede vreo legatura intre enigmatica scriere uitata veacuri de-a randul in rafturile din subsolul bisericii si mortii cu identitate necunoscuta, exista totusi o relatie tulburatoare intre acestea, iar cititorul devine martorul unui deznodamant socant.

Un adevarat page-turner care, in plus, ascunde un mesaj profund, dincolo de valtoarea actiunii.

Product successfully added to the product comparison!