Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Vizualizare pentru scadere in greutate. Ghidul Metodei Gabriel (audiobook, CD mp3)

ACT-9786068739472

82,00 lei

Jon Gabriel

Editura Act si Politon

Comanda acum Vizualizare pentru scadere in greutate. Ghidul Metodei Gabriel (audiobook, CD mp3) de Jon Gabriel de la Editura Act si Politon si beneficiaza de Transport Gratuit.


More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068739472
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14x18.5
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Metoda prezentata in Vizualizare pentru scadere in greutate (Visualization For Weight Loss), reprezinta o schimbare completa de paradigma care furnizeaza rezultate fenomenale, si nu va trebui sa luptati sau sa va privati corpul in nici un fel.
Audiobookul contine meditatii prin vizualizare ghidata. Autorul a alcatuit un program de 16 saptamani, care ar trebui urmat in functie de lucrurile pe care fiecare persoana doreste sa le schimbe.

Jon Gabriel spune ca realitatea statistica arata ca dieta restrictiva nu functioneaza niciodata pe termen lung. De ce? Pentru ca o dieta restrictiva nu se adreseaza niciodata cauzelor reale care determina cresterea in greutate. In aceasta carte audio, autorul vorbeste despre stres si efectele acestuia asupra greutatii corporale, despre crearea obiceiurilor, schimbarea lor, vizualizarea pentru formarea unor obiceiuri sanatoase, redescoperirea bucuriei de a face miscare, recuperarea somnului linistit. De asemenea, va prezinta sapte pasi spre o vizualizare perfecta.

Durata: 12 ore 52 de minute
Lectura: Cosmin Sofron

Product successfully added to the product comparison!