Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

SEO pas cu pas. Ghidul complet al incepatorului pentru obtinerea de trafic pe Google (ed. tiparita)

ACT-9786068739588

24,00 lei

Caimin Jones

Editura Act si Politon

Comanda acum SEO pas cu pas. Ghidul complet al incepatorului pentru obtinerea de trafic pe Google (ed. tiparita) de Caimin Jones de la Editura Act si Politon cu pret redus 20,40 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068739588
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2016
Nr pagini170
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni13x20x1
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

A atrage vizitatori pe un site este o problema a carei rezolvare necesita cunoasterea unor notiuni de baza ale SEO (Search Engine Optimization). Scopul motoarelor de cautare este acela de a-i face pe utilizatori sa se tot intoarca, furnizandu-le constant rezultate ale cautarii folositoare. Regula de aur este urmatoarea: Creati continut care sa placa oamenilor reali despre subiecte pe care le cauta -, si traficul de pe motoarele de cautare va urma si el.
Iata cei trei pasi principali folositi de motoarele de cautare ca sa decida care continut ar trebui promovat in varful rezultatelor cautarii:

Va viziteaza site-ul ca sa creeze o indexare a continutului, pentru a intelege despre ce este fiecare pagina, precum si care e tema generala a site-ului vostru.
Considera linkurile de pe alte site-uri si bloguri drept voturi ale calitatii continutului.
Considera distribuirile pe retelele de socializare aprecierile, tweet-urile etc. drept mai multe voturi pentru continutul vostru.

Ghidul SEO Pas cu pas va prezinta cele mai bune utilizari ale etichetelor meta titlu si meta descriere.
Nu cu mult timp in urma, SEO si marketingul pe retelele de socializare erau aspecte diferite. Ideea era ca SEO sa atraga vizitatori, si marketingul pe retelele de socializare sa-i faca sa se tot intoarca. Zilele acestea, cele doua se intrepatrund. Google si alte motoare de cautare folosesc din ce in ce mai mult semnalele sociale pozitive ca factor major in clasare. Problema cu retelele de socializare e ca pot sa devina rapid un consumator urias de timp. Asta in parte pentru ca e usor sa fii distras de uitatul la pisici hilar de morocanoase sau la destinatii de calatorie de vis, si in parte pentru ca, daca urmaresti sfatul-standard, simti ca trebuie sa fii peste tot in acelasi timp. Nu doar ca te va coplesi, dar e fizic imposibil sa te descurci bine, si mai presus de toate nu e necesar.
Selectarea de continut, carnavalurile de blog sunt alte doua notiuni despre care puteti afla mai multe informatii in acest ghid SEO.

Product successfully added to the product comparison!