Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Iubirea infinita este singurul adevar. Restul este iluzie. Demascarea lumii viselor pe care noi o credem reala

Iubirea infinita este singurul adevar. Restul este iluzie. Demascarea lumii viselor pe care noi o credem reala

MULT-DAKSHA-9789731965185

37,72 lei

41,00 lei

David Icke

Daksha

Comanda cartea Iubirea infinita este singurul adevar. Restul este iluzie. Demascarea lumii viselor pe care noi o credem reala de David Icke.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789731965185
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini328
An aparitie2009
Dimensiuni13x20x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Niciodata pana acum nu s-a mai explicat in vreo carte cu atata limpezime de ce realitatea fizica este doar o iluzie care exista numai in creierele noastre.

Informatiile lui David Icke, prezentate pe intelesul tuturor, sunt o demascare epocala atat a iluziei pe care o credem reala cat si a felului in care aceasta iluzie este generata si manipulata pentru a ne intemnita intr-o realitate falsa.

Icke explica cum traim intr-un internet holografic in care creierele noastre sunt conectate la un computer central care ne alimenteaza aceeasi realitate colectiva pe care o decodificam din formele de unda si semnalele electrice in lumea holografica tridimensionala pe care toti credem ca o vedem.
Asa-numitele mistere ale vietii se dizolva la fiecare pagina: Cine suntem noi? Ce facem aici? Ce este corpul uman si cum se poate opri imbatranirea lui? Cine ne controleaza realitatea? De ce exista atat de multe razboaie, foamete, suferinta si stres? Ce este mintea si emotia si de ce acestea ne controleaza? Aceste intrebari si multe altele sunt explicate cu o coerenta si o simplitate rareori intalnite.

Product successfully added to the product comparison!