Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Dhyanna Print›esa Dacaƒ - vol.I de Paul Buicaƒ

MKT-ODRIS-9789730136104

32,00 lei

Paul Buica

Odris


"Dhyanna - Printesa Daca" este tot ti, în acelati timp, nimic din ceea ce va atteptati sa fie. O poveste, o cale, o invitatie la meditatie, un vis, realitatea, o initiere, sau toate la un loc. Un lucru este cert: Inima care a trait bucuria ti împlinirea chiar ti a unui singur pas facut pe Calea Luminii, Iubirii ti a Adevarului se va simti Acasa prin aceasta carte. 

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN978-973-0-13610-4
Tip carteEdit›ie tipaƒritaƒ
ColectieSeria Dhyanna Print›esa Dacaƒ
Produs vandut dePiat›a de carte
Nr pagini418
An aparitie2012
Dimensiuni180x105x24 mm
Tip copertabrot™ataƒ
Produs vandut de Piata de cartePiat›a de carte

O carte care te fura timpului pe care crezi ca îl traietti ti te lasa, dincolo de spatiu ti timp, pe mini pricepute în a pune om-ul in matca lui de OM, în deplina armonie cu viata, natura ti originile sale cele sfinte. În locurile unde Înteleptii vechii lumi pierdute au ridicat un neam de oameni drepti ti aprigi numiti Daci, pe teritoriul Sfintei Dacii.

Nu reinventeaza roata ti nici istoria. Cartea ofera doar o poarta fiecarui suflet-cititor ce-i va tine companie Printesei Dace - Dhyanna într-o calatorie a regasirii ti renatterii, interioare ti exterioare. Pentru a crea a lume noua. O lume care, în fapt, n-a pierit niciodata, doar atteapta sa fie redescoperita ti „vazuta” de catre cei care simt dorul unei vieti traita în Întelepciune ti Armonie cu Natura, cu demnitate ti drag de libertate.

"În Dacia te simti pretutindeni Acasa. Muntii semeti, cu cusmele lor de gheata, stepele aspre dinspre Soare-Rasare, Marea Cernita, brazdata de pnzare, Donarisul cu bogatia sa de peste si ape hranitoare pentru însetatele holde, dealurile roditoare dinspre Soare-Apune, rurile ce se reped sa scrie semne în stnci si unduie apoi alene în sesuri odihnitoare, grotele tainice în care trudesc Întelepti si Ucenici cu inimi înflorite, cascadele urlatoare, taurile culmilor si lacurile din adncurile muntilor, padurile umbroase si holdele aurii în care Soarele însusi îsi afla oglinda, vietuitoarele pamntului, apelor si vazduhului, toate te primesc si te petrec cu cntec doinit de drag, cu miresme însorite de prospetime, toate îti daruiesc Întelepciunea acestui loc în care Creatorul a poposit si a revarsat, din Sacul Sau Luminos, Bogatia si Iubirea Sa".

Trecutul si Viitorul se topesc în fata Eternului Prezent al Dacilor Liberi ti Întelepti, ti deschid larg o poarta prin care etti invitat sa patetti. De aici, Calatorule, inima ta va tti sa iti îndrume patii Acasa. 

Camelia Moga 

Product successfully added to the product comparison!