Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Familia care traieste in noi - Ghid practic de psihogenealogie

PHI-9786068560526

37,00 lei

Chantal Rialland

Editura Philobia

ISBN9786068560526
ColectiePsihogenealogia
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini256
An aparitie2017
Dimensiuni13x20x1.4
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdaugati in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

In carteaFamilia care traieste in noi - Ghid practic de psihogenealogie de Chantal Riallandfiecare copil este, inca din momentul conceptiei, obiectul unor proiectii ale familiei sale. Cu cine va semana el? Parintii isi imagineaza ce trasaturi fizice si de caracter va avea in functie de calitatile membrilor arborelui genealogic.

La nastere, el primeste prenume si nume de familie. Pe masura ce creste, este etichetat dupa caracteristicile fizice, sexuale, emotionale si intelectuale evaluate in raport cu membrii arborelui sau genealogic si prin comparatie cu fratii si surorile sale. Tot pe masura ce creste, cel mic se identifica cu parintii.

Primul obiectiv al psihogenealogiei este de a deveni constienti de aceasta familie care traieste in noi. Suntem rezultatul unui ansamblu de proiectii, de identificari si de repetitii. In strafundurile noastre traiesc nu doar parintii, ci toate rudele apropiate si chiar adulti care ne-au fost aproape in copilarie - aflam din carteaFamilia care traieste in noi - Ghid practic de psihogenealogie.

Al doilea obiectiv al psihogenealogiei este sa ne ajute sa ne eliberam, sa ne descoperim adevaratul eu, sa invatam sa ne iubim si sa fim impacati cu noi insine, transformand in mod pozitiv influentele negative din istoria noastra familiala.

Comanda cartea Familia care traieste in noi - Ghid practic de psihogenealogie de la piatadecarte.net - librarie online si depozit de carte.

Exploreaza sectiunea de carti depsihogenealogiedin libraria online piatadecarte.net

Familia care traieste in noi - Ghid practic de psihogenealogie

Product successfully added to the product comparison!