Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Jurnalul Diavolului - Alfred Rosenberg si secretele celui de-al Treilea Reich (ed. tiparita)

Jurnalul Diavolului - Alfred Rosenberg si secretele celui de-al Treilea Reich (ed. tiparita)

MULT-RAO-9786068905259

51,51 lei

55,99 lei

Wittman, K. Robert, Kinney, David

Editura Rao

Comanda cartea Jurnalul Diavolului - Alfred Rosenberg si secretele celui de-al Treilea Reich (ed. tiparita) de Wittman, K. Robert, Kinney, David.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9786068905259
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini689
An aparitie2017
Dimensiuni13x20
Tip copertacartonata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Ãntr-un moment prost pentru jurnalismul romanesc, ziaristul Mihai Buzea primeste o oferta tentanta de la prietenul Mos: sa plece la munca in Londra, ca arborist, pe bani buni. Nu sta prea mult pe ginduri si la inceputul lui 2014 isi incepe cariera de gastarbeiter. Ceea ce initial era ofertant ca teme de articole pentru revista la care lucra s-a transformat incet in subiectul romanului-reportajGastarbeiter. Ãncepator cu doua miini stingi, prost echipat, mai mult un incurca-lume, Mihai avea un mare avantaj: era singurul din echipa care stia engleza, ba mai mult, s-a dovedit ca, din vorbe, reusea sa-si scoata oamenii din probleme. Treptat, a ajuns sa cistige respectul colegilor de munca, al sefilor, fie ei englezi sau romani, si chiar al unor functionari londonezi. Pina acolo insa, drumul e plin de peripetii, de intrigi la munca si la cazare, de deplasari prin locuri rar calcate de alti romani in Londra, cu ocoluri prin Franta, Hawaii, Sankt-Petersburg si Buhusi.Gastarbeitereste o carte emotionanta, scrisa cu mult umor, despre lumea nevazuta a celor plecati la munca peste hotare.

Product successfully added to the product comparison!