Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Logodnica - Doina Rusti (ed. tiparita)

MULT-POL-9789734670277

29,95 lei

Doina Rusti

Editura Polirom

Comanda cartea Logodnica - Doina Rusti (ed. tiparita) de Doina Rusti.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

ISBN9789734670277
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini250
An aparitie2017
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

O poveste adevarata despre dragoste ti razbunare

David s-a nascut la Belfast, dar este cetatean norvegian. Alisa are singe rusesc, dar se considera moldoveanca din Chitinau. David n-a vorbit niciodata irlandeza, caci este britanic, protestant din Irlanda de Nord. Alisa vorbette romanette, cu toate ca se considera rusoaica suta la suta. El a avut o copilarie cu bombe ti lupte de strada. Ea este o orfana din Ungheni. La un moment dat se intilnesc, iar drumurile lor trec prin Bucuretti.

David Kinsella este un regizor britanic, stabilit in Norvegia. De fapt, prin singe este irlandez, plin de pasiune, ca toti fidelii Sfintului Patrick, dar a ales sa-si potoleasca temperamentul de foc in linistita si calma Norvegie, care l-a adoptat. Regizor de succes, David este legat si de Romania, unde are multi prieteni care ii cunosc viata si pasiunile. Iar una dintre aceste pasiuni a vrut sa-i fie transformata intr-o carte. Fara ezitare, gindul m-a dus la Doina Rusti, stapina cuvintelor si a povestilor care te fascineaza. Ca noi toti, si David a fost cucerit de farmecul ei narativ si-a rugat-o sa-i scrie povestea de dragoste. Altcineva vede uneori mai bine decit tine cheile ascunse intr-o serie de intimplari. Ãnsa nu acesta a fost motivul principal al lui David. El a vrut sa experimenteze conditia de personaj. Sa simta pe propria piele ochii necrutatori ai spectatorului. Desigur, si-a inchipuit ca Doina va urmari faptele pe care el insusi i le marturisise, lucru imposibil, avind in vedere originalitatea ei iesita din comun. «Ce poveste este aceea, a intrebat ea, spusa pe o singura voce? Orice iubire presupune un EL si o EA, doua puncte de vedere.» Prin urmare, Doina a scris un roman admirabil, din doua confesiuni, pe cit de diferite, pe atit de legate.
Scris in trei luni, romanulLogodnicanu este doar povestea de iubire a lui David, ci si o parabola despre Est si Vest, despre extremele Europei. (Dan Burlac)

Doina Rusti are capacitatea rara de a surprinde ipocrizia indivizilor si a societatii, sub cele mai inofensive forme, dar care, sub lentoarea derularii epice, are o functie constant eroziva. O scriitura picturala (prin comparatia perfect utilizata) si cinematografica prin amploare. (Ramón Acín,Turia)

Product successfully added to the product comparison!