Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Aviatorul (ed. tiparita) - Evgheni Vodolazkin

AF-HUMF-9786067792058

39,00 lei

Evgheni Vodolazkin

Editura Humanitas

Comanda acum Aviatorul (ed. tiparita) - Evgheni Vodolazkin de Evgheni Vodolazkin cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Home.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786067792058
ColectieRaftul Denisei
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini363
An aparitie2016
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Autorul bestsellerului internationalLaur, Evgheni Vodolazkin, revine cu o poveste copletitoare despre memorie ti vina, despre o iubire atat de puternica, incat invinge haosul ti chiar moartea.Aviatorula fost finalist la principalele premii literare din Rusia ti a cattigat, in 2016, Boltaia Kniga Premiul al doilea.

Innokenti Platonov, protagonistul romanului, fara a fi in realitate aviator, savartette un zbor extrem intre inceputul ti sfartitul secolului XX, devenind obiectul unui experiment intreprins intr-un lagar cu destinatie speciala. Nascut in 1900, el este inghetat in azot lichid la mijlocul anilor 20, iar in 1999, deja in alta lume, este dezghetat. Trezit din somnul experimentului pe un pat de spital, memoria lui Innokenti pare a fitabula rasa. Ãn incercarea de a-ti reconstitui istoria personala, el incepe, la sfatul doctorului sau, sa noteze intr-un jurnal franturi haotice de amintiri: chipuri, imagini, intamplari. Treptat, apar Petersburgul din primii ani ai secolului XX, copilaria, tcoala ti intaia iubire, Revolutia din 1917 ti, in sfartit, lagarul. Odata cu ietirea din spital, pe Innokenti il atteapta o viata noua, in care poate sa iubeasca iar ti sa redescopere lumea. O lume unde el, ata cum o arata ti propriul sau nume, este un Candide insa unul care se simte responsabil ti pentru cele traite, ti pentru cele netraite, tema vinovatiei aducand inAviatorulecouri dostoievskiene.

Product successfully added to the product comparison!