Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului (ed. tiparita)

AF-LIF-9786069280539

45,00 lei

Charlotte Gerson, Beata Bishop

Editura Lifestyle

Comanda acum Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului (ed. tiparita) de Charlotte Gerson, Beata Bishop cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Home.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069280539
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini518
An aparitie2013
Dimensiuni13x20x4
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Charlotte Gerson, fiica doctorului Max Gerson, cel care a elaborat Terapia Gerson, a dus mai departe opera tatalui ei, infiintand in 1977 Institutul Gerson. Aceasta organizatie nonprofit are drept scop educarea si pregatirea oamenilor in intelegerea Terapiei Gerson, un tratament alternative si netoxic pentru cancer si alte boli degenerative cornice.

Beata Bishop, scriitoare si psihoterapeuta, este chiar una dintre persoanele vindicate de cancer prin Terapia Gerson, in 1981.

Medicina moderna este impartita in doua. O jumatate, sustinuta de tehnologia de varf, da rezultate stralucite in privinta afectiunilor acute si a urgentelor. Cealalta jumatate, care se ocupa de afectiunile cronice degenerative, bate pasul pe loc, incapabila sa ofere ceva mai mult decat tratamentul simtomatic pentru cele mai raspandite si mai grave afectiuni, de la cancer pana la afectiunile cardiace si hipertensiune, de la diabet si artrita la obezitate morbida. Toata lumea e convinsa ca aceste afectiunti ale civilizatiei moderne sunt nu doar incurabile, ci si inevitabile.

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cornicecontrazice toate afirmatiile de acest gen. Fiind un ghid complet de teoria si practica Terapiei Gerson, creata in urma cu peste 80 de ani de doctoral Max Gerson (1881 - 1959), cartea demonstreaza ca alimentatia nesanatoasa, sacara din punct de vedere nutritional si toxica este principala cauza a imbolnavirii populatiei din ultimii ani.

Product successfully added to the product comparison!