Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Managementul timpului tau. Ghid de gestionare a stresului pentru cei coplesiti de probleme si responsabilitati (ed. tiparita)

Managementul timpului tau. Ghid de gestionare a stresului pentru cei coplesiti de probleme si responsabilitati (ed. tiparita)

MULT-BUS-9786068709000

45,91 lei

49,90 lei

Rita Emmett

Editura BusinessTech

Comanda cartea Managementul timpului tau. Ghid de gestionare a stresului pentru cei coplesiti de probleme si responsabilitati (ed. tiparita) de Rita Emmett.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

In stoc

ISBN9786068709000
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini222
An aparitie2017
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Managementul timpului tau ghid de gestionare a stresului pentru cei coplesiti de probleme si responsabilitati

Managementul timpului este un ghid desavarsit de gestionare eficienta a timpului tau, timp alocat vietii profesionale, personale, familiale si sociale, calculate si analizat 24 din 24 de ore, 7 zile pe saptamana.Gestionarea proasta a timpului tau duce la epuizare fizica si psihica, motiv pentru care Rita Emmett vine cu tehnici si strategii de gestionare eficienta a stresului, extrem de bine structurate si argumentate, pentru cei coplesiti de probleme si responsabilitati. Viata spune ea, este ca un cont in banca. Trebuie sa faci depozite sub forma lucrurilor care contribuie la buna ta conditie fizica, intelectuala, emotionala si spirituala. Daca doar faci mereu retrageri pentru munca si alte obligatii si nu mai depui nimic in loc, vei ajunge la epuizare. Epuizarea fizica si psihica, si nu numai este decat un pas pana la depresie, ruperea relatiilor, dificultati financiare, probleme de sanatate.

Cartea de fata iti ofera strategii, tehnici, sugestii si idei pentru a scapa de stress si de simptomele care il insotesc. Cu putina chibzuinta si cateva schimbari- poti invata cum sa continui sa muncesti, eficient si productiv, dar fara sa te stresezi si sa-ti ramana si timp pentru activitati care iti plac cu adevarat. Cand incepi sa-ti acorzi grija de sine, recompense si apreciere, vei fi uimit sa constati ca iti regasesti cheful de viata, entuziasmul si energia. Aceasta carte iti va arata cum sa atingi acel echilibru.
In plus te va ajuta:
- Sa intelegi ca a invata sa-ti gestionezi stresul poate fi unul dintre cele mai grozave daruri pe care ti le poti oferi;
- Sa constientizezi ca solutia nu este eliminarea totala a stresului;
- Sa descoperi cai de a adauga distractie vietii tale;
- Sa reevaluezi sentimentul de vinovatie ce poate aparea atunci cand faci ceva ce adauga bucurie in viata ta;
- Sa intelegi de ce este crucial sa incetezi sa fii perfectionist( si cum sa faci asta);
- Sa gasesti cai pentru a-ti simplifica viata;
- Sa elimini oboseala si sa te simti plin de energie;
Product successfully added to the product comparison!