Piata de carte

-15%

Cum l-am invins pe Dracula (ed. tiparita) - Nicole Dutu

Cum l-am invins pe Dracula (ed. tiparita) - Nicole Dutu

LIB-9786068814254

40,80 lei

48,00 lei

Nicole Dutu

Libris Editorial

ISBN9786068814254
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2017
Nr pagini457
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.
Produs vandut de Piata de carteDepozit de carte si difuzare carte

Carismaticul ofiter de politie Mihail Verbitchi pleaca intr-o misiune intr-un oras din Transilvania pentru a investiga disparitia trupului inhumat al tinerei Magdalena Boicescu, sotia unui reputat profesor. Acuzatiile planeaza asupra profesorului banuit ca si-ar fi omorat sotia din gelozie, dar cercul suspectilor se mareste pe masura ce capitanul Verbitchi isi desfasoara ancheta. Ceea ce ajunge sa descopere ii zguduie din temelii intregul sistem de valori. Bine ascuns in spatele unei false identitati, adevaratul vinovat este ros de o dragoste care a traversat veacurile. Oare Mihail Verbitchi va face fata provocarii?

O intriga politista cu elemente de supranatural in rama unui roman istoric, cartea reuneste cinci povesti de dragoste, urmarind obsesia controversatului, dar seducatorului personaj Dracula pentru femeia iubita, obsesie care infrunta spatiul si veacurile.

Nicole Dutu s-a nascut si a copilarit la Braila. Dupa licenta in actorie, atrasa de literatura, a inceput sa scrie teatru. A debutat cu o piesa pusa in scena de Radu Afrim, a urmat apoi o nominalizare la Premiile UNITER, iar pasiunea pentru scris a facut-o sa urmeze studii de Literatura universala si comparata la Universitatea Bucuresti. A absolvit masterul de Scriere creativa la City University Londra, unde a avut sansa de a studia cu autori recunoscuti, apreciati prin importante premii literare.
A lucrat ca reporter si prezentatoare de stiri si a interpretat o serie de roluri in film si televiziune.
Cum l-am invins pe Dracula este romanul sau de debut.


Fragment din carte:


Insa cu o sfortare supraomeneasca, m-am desprins si am tipat in romaneste, cat m-au tinut plamanii: ,,Fugi! N-am mai avut timp sa ma uit la ea, sa-i vad reactia, sa privesc ce face ea, stiu doar ca in clipa in care am strigat ,,Fugi!, am rupt-o la goana, mancand pamantul.
Indemnul nu era pentru ea. Nu i-am strigat ei, ci mi-am strigat mie, i-am strigat constiintei mele de om. Am alergat mile intregi, haite de caini urmarind-ma, am cazut in noroaiele din mahalalele Balat si Ayvansaray, blestemandu-mi zilele si Creatorul. Nu intelegeam de ce mi-o adusese in cale, daca n-o puteam avea. Isi batea, in continuare, joc de mine. Dumnezeu, Diavolul, oricare ar fi fost creatorul meu, aducandu-mi-o din nou pe Ilona in forma asta, nu facea decat sa-mi perpetueze suferinta. Eram in Infern. Realizam, abia atunci, pe de-a-ntregul, drama situatiei mele, si mi-am dorit sa dispar.
Product successfully added to the product comparison!