Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Verde pentru viata

ROL-DIV-9786068420332

25,00 lei

Victoria Boutenko

Editura Adevar Divin

ISBN9786068420332
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2014
Nr pagini246
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Ceea ce credem este experienta pe care o traim; modificandu-ne atitudinile, organismul nostru va folosi altfel hrana pe care i-o dam.
Aceasta carte, Singura dieta care exista, se ocupa de aceasta premisa si iti pune la dispozitie, cititorule, o metoda practica prin care te poti pune la incercare pe tine insuti. Ceea ce credem este experienta pe care o traim; modificandu-ne atitudinile, organismul nostru va folosi altfel hrana pe care i-o dam. Dar sa incerci o budinca, sa vezi daca e buna, inseamna in continuare sa o gusti. Incearca dieta Sondrei. Vezi ce se intampla.


Intr-o zi minunata de iarna, pe cand ne indreptam cu masina spre nord, pe coasta californiana, intr-o zi minunata, Sondra mi-a citit textul acestei carti. Mi s-a parut uluitor. Mesajul era pe cat de simplu, pe atat de adevarat, incat eram uimita ca nu fusese deja scris.

Cum se intampla intotdeauna cu ideile Sondrei, m-am oferit sa fiu eu primul „subiect”, primul „experiment” de incercare si testare. Chiar ar da rezultate? A doua zi am inceput aceasta dieta neobisnuita. Viata mea nu a mai fost aceeasi. Pana la sfar­situl saptamanii slabisem cateva sute de grame dar, fapt mai important decat asta, eram extraordinar de indragostita de viata – si de mine insami – incat am castigat sentimen­tul ca meritam sa-mi creez un trup minunat. Intr-o luna de zile am slabit aproape sapte kilograme si jumatate, ajungand la o greutate corporala perfecta pentru mine...

Teoria este simpla. Desi am putea crede ca obiceiu­rile noastre alimentare negative ne fac neatractivi si nesanatosi, de fapt de vina sunt gandurile si sentimentele noastre negative.

Din Prefata semnata de Linda Thistle, doctor in stiinte


Sondra Ray, creatoarea Loving Relationships Training, autoarea marelui succes I Deserve Love, terapeut si specialist de marca in sfera Rebirth, a scris o carte care se ocupa direct de cauza greutatii periculoase, excesive.

Cititorul va fi surprins si foarte placut impresionat sa descopere ca prin metoda Sondrei Ray nu numai ca va slabi, ci va descoperi si o noua cale catre implinirea personala. Aceasta este o carte care iti va schimba viata.

Product successfully added to the product comparison!