Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Domnul Pulcinel - O poveste a Reginei Elisabeta a Romaniei

VRE-9789736458521

33,00 lei

Carmen Sylva

Editura Vremea

Comanda cartea Domnul Dulcinel.Livrare in 24-48h.

More details

In stoc

ISBN9789736458521
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2017
Nr pagini100
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni23x17
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

O minunata poveste de copii, cu ilustratii, transmisa peste generatii de insasi Regina Elisabeta a Romaniei, sub pseudonimul Carmen Sylva.

Domnul Pulcinel este o papusa de lemn, cu sfori, facuta pentru a fi pe placul unui copil-stapan. Pulcinel trece din universul atelierului de papusi in universul unei fetite rasfatate, cunoaste dragostea si indiferenta, trece prin stari de multumire si altele de umilinta, este ingrijit si distrus, reparat, iarasi i se da atentie si iarasi se vede azvarlit in uitare.

Povestea Domnului Pulcinel a aparut la Editura Vremea in editie speciala, in patru limbi: romana, germana, franceza si engleza. Ilustratiile apartin lui Andre Lecomte du Nouy, sunt foarte colorate si pline de viata, desenate in stil clasic. Completeaza ideal povestea papusii manevrate cu sfori. In plus, cartea cuprinde si paginile originale, cu scrisul de mana al Reginei.

Editie ingrijita si postfata de Silvia Irina Zimmermann (cercetator la Centrul de Cercetare al Arhivei Princiare de Wied); fotografiile Reginei Elisabeta sunt din colectia Doamnei Zimmermann si din cea a Arhivei Princiare de Wied.

Product successfully added to the product comparison!